top of page

Despre DISNEY ARENA

Locul unde copilăria devine o aventură, iar magia și joaca dobândesc o nouă dimensiune! Suntem mai mult decât un simplu spațiu de joacă - suntem o comunitate vibrantă și dedicată, unde fiecare zi aduce zâmbete și bucurii copiilor care ne trec pragul.

Valorile Noastre:

Bucurie și Creativitate: Încurajăm explorarea creativă și dezvoltarea personală prin joc. Fiecare colțișor al spațiului nostru este conceput pentru a stimula imaginația și a transforma fiecare moment într-o experiență memorabilă.

Siguranță și Încredere: Prioritatea noastră Nr.1 este siguranța copiilor. Spațiul nostru este proiectat cu cele mai înalte standarde de siguranță, iar echipa noastră dedicată asigură un mediu securizat și plin de încredere.

Educație Prin Joc: Suntem dedicați nu doar distracției, ci și dezvoltării personale prin activități educative. Fiecare joc și activitate sunt create pentru a susține procesul de învățare, oferind copiilor oportunitatea de a descoperi lumea înconjurătoare într-un mod interactiv și captivant.

20.png
peste 500 metri patrati

Spațiu generos

joaca

Distracție pentru toate vârstele

petrecere
siguranta

Siguranță

personal calificat

Personal calificat

coffee bar

Atracțiile care duc distracția la următorul nivel

The Magic Slide | tobogan gonflabil

Locul unde copilăria devine o aventură, iar magia și joaca dobândesc o nouă dimensiune! Suntem mai mult decât un simplu spațiu de joacă - suntem o comunitate vibrantă și dedicată, unde fiecare zi aduce zâmbete și bucurii copiilor care ne trec pragul.

Parcul de trambuline Adventure

Descoperim bucuria săriturilor la parcul de trambuline, unde fiecare salt aduce zâmbete și energie! Cu zone de sărituri captivante și provocări distractive, invităm copiii să exploreze senzații noi și să-și exerseze abilitățile de coordonare într-un mediu menit să le aducă mult entuziasm.

Diseny Arena_fotograph.ro_2024-43.jpg
Diseny Arena_fotograph_edited.png

Zipline Kids

Tiroliana pentru copii aduce aventura direct în inima locului nostru de joacă! Cei mici pot experimenta emoția zborului într-un mediu sigur și distractiv. O călătorie captivantă, unde bucuria și curajul își găsesc drumul în fiecare alunecare.

Adventure Maze | labirintul distractiv

Traseul cu obstacole care transformă explorarea într-o călătorie captivantă! Aici, copiii descoperă bucuria toboganului, curajul în urcușuri și coborâșuri, se lasă purtați de valurile piscinei cu bile și își eliberează energia pe trambulină. Un labirint plin de surprize și distracție pentru micii aventurieri!

Diseny Arena_fotograph.ro_2024-68.jpg

Cocotierul Spin 360º

Aducem vârtejul distracției în locul nostru de joacă! Copiii se pot bucura de senzația de libertate în timp ce stau confortabil și se învârt în această experiență relaxantă și distractivă. O escapadă tropicală, unde zâmbetele sunt la ele acasă.

Hexa-Explore

Un univers geometric de aventură! Aici, copiii pot cuceri provocările panoului hexagonal de cățărare, descoperind fiecare spațiu de escaladă într-un ritm propriu. Cu designul său inovator și multiplele rute de explorare, Hexa-Explore devine terenul de joacă perfect pentru micii cățărători.

Wall Knoocker

Acest panou interactiv reacționează la lovirea jucăriilor sau a pixurilor interactive prin ultrasunete, deschizând o lume plină de surprize și provocări. Fiecare lovitură devine o poartă către explorarea unei realități virtuale captivante!

Cuburile Magnetice JollyHeap

Lumea fascinantă a cuburilor magnetice JollyHeap aduc inovația care stimulează creativitatea și construirea. Acestea oferă posibilitatea construirii nenumăratelor structuri, de la castele și căsuțe, până la personaje ficționale. În fiecare atingere, se deschide o poartă către explorarea fascinantă a magnetismului!

Diseny Arena_fotograph.ro_2024-26.jpg
Diseny Arena_fotograph.ro_2024-22.jpg

Play Tech Zone | Xbox & Playstation

Colțul dedicat pasionaților de jocuri virtuale! Aici, aventura digitală prinde viață datorită consolelor Xbox și Playstation. Copiii experimentează lumea captivantă a gaming-ului într-un mediu distractiv și prietenos. De la competiții intense la aventuri virtuale relaxante, aici fiecare jucător găsește ceva special!

Velcro Sticky Wall

Descoperim senzația de zbor cu această trambulină cu perete de scai! Întâmpină bucuria salturilor la un nivel nou, pe care micii săritori se pot agăța și amuza. Fiecare salt devine o încercare de ajunge cât mai sus, iar peretele de scai adaugă o notă inedită distracției. Un mix perfect de adrenalină și amuzament!

Marina-Elena_2 ani_fotograph.ro-301.jpg
Diseny Arena_fotograph.ro_2024-44.jpg

Disney Coffee-Bar

Bucură-te de un moment de răsfăț la Disney Coffee-Bar, spațiul de peste 100m2 special creat pentru părinți! Înconjurați de atmosfera prietenoasă a locului de joacă, vă invităm să vă relaxați și să vă bucurați de o cafea delicioasă sau o băutură răcoritoare, în timp ce sunteți aproape de cei mici. Un colț dedicat pauzelor pline de savoare, unde părinții se pot conecta și pot socializa liniștiți.

bottom of page